Länkar
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Odds på mer än bara fotboll


Att spela på odds på fotboll är inget nytt, det är ju trots allt en av de världens populäraste sporter. Det finns dock många andra sporter som är minst lika populära att spela odds på. Sporter som ishockey, basket och till och med friidrott är populärt att spela på, speciellt när stora event som olympiska spelen är igång. Det finns massor av olika ställen att spela hos och alla ger lite olika odds på samma sak. Det finns många sätt att hitta den bästa bonusen och de bästa oddsen på. Om du verkligen älskar fotboll så är sidor som http://fotbollskorren.se/betting-och-odds perfekta för dig. Där hittar du de bästa oddsen och bonusarna på ett enkelt sätt.

Förutom odds på olika sporter och event så går det faktiskt att satsa på lite mer annorlunda vad. Det kan handla om Zlatan kommer att starta en egen klädkollektion till vem som kommer bli USAs nästa president. Ett av de lustigaste vaden du kunde satsa på var när Kronprinsessan Victoria skulle föda sin dotter, vadet gick ut på att gissa vad namnet skulle bli. Det fanns ett antal riktiga hög oddsare, bland annat var Zlatan återigen med som ett högst osannolikt alternativ.

Bra odds från svenska spelbolag

Det finns massor av riktigt bra svenska spelbolag på marknaden. En av de största spelbolagen i världen är till exempel Betsson. Dessa spelbolag erbjuder massor av bra odds och bonusar för både gamla och nya spelare. Förutom Betsson så finns det även spelbolag som Nordicbet som fokuserar mycket på den svenska marknaden. Andra internationellt kända spelbolag är Bet365, Betsafe och Sky Bet. För oss spelare så är det smart att hålla reda på hur de olika oddsen skiljer sig. Genom att utnyttja skillnaden så kan du maximera den potentiella vinsten. Gör som alla andra spelarna och spela så smart du bara kan.

Odds från svenska spelbolag är bra


Inga kommentarer